Totul.online – soluția pentru creșterea vânzărilor tale online

Marketplace ro

Vrei să beneficiezi de un magazin online gata pregătit, pe care doar plasezi produsele, primești comenzile și realizezi livrarea? Marketplace-ul www.totul.online îți oferă platforma online necesară pentru a crea propriul magazin și a-ți comercializa marfa cu achitarea acesteia direct în cont, la costuri minimale.

Recent lansat de Moldova Agroindbank, Totul.online oferă antreprenorilor care nu dețin un site de vânzări propriu sau doresc un canal suplimentar de vânzări oportunitatea de a utiliza o platformă gata creată. „Supermarketul” Totul.online nu necesită niciun fel de investiții pentru dezvoltare sau promovare, însă oferă agenților economici posibilitatea de comercializare a bunurilor online: rapid, ușor, cu achitare direct în cont.

Cum funcționează marketplace-ul Totul.online?

Practic, odată ce ai încărcat marfa pe Totul.online, tot ce trebuie să faci e să primești comenzile, livrând operativ cumpărăturile către clienți. Banca va promova și va stimula cumpărăturile pe platformă.

Printre beneficiile de care te poți bucura în calitate de comerciant sunt funcția integrată de acceptare a plăților cu cardurile bancare, faptul că vinzi marfa la prețul stabilit de tine, fără adaos comercial din partea băncii ș.a.

Costuri avantajoase pentru businessul tău!

Deschiderea magazinului propriu pe Totul.online și suportul tehnic necesar sunt gratuite. Iar dacă devii vânzător pe Totul.online până la finele anului, beneficiezi și de 0 (zero) lei comision pentru mentenanța lunară a modulului E-commerce pe o perioadă de șase luni, timp în care te vei convinge de utilitatea și plus valoarea care o va aduce afacerii.

Beneficiază și tu de avantajele proiectului și valorifică la maximum propriul tău magazin online! Companii din domeniul distribuției de carte, produse pentru copii, gadgeturi, cosmetice ș.a. sunt deja prezente pe această platformă și se bucură de vânzările realizate prin intermediul marketplace-ului Totul.online.

Te poți înregistra chiar acum pentru crearea contului de vânzător: https://bit.ly/aplica_totul_online. Iar pentru detalii suplimentare, poți apela la 1313/ +373 69 361 510 sau scrie un mesaj la [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente