fbpx

horoscop | Tabletă aerată sau bomboană cu lichior? Vezi ce fel de ciocolată ți se aseamănă în funcție de zodie

Ciocolata este un deliciu adorat de majoritatea. Mai nou, însă, astrologii au descoperit că fiecare zodie poate di asociat cu un anumit tip al acestui deliciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec – Ciocolată fierbinte

Taurii sunt pasionali și „fierbinți”, fiind asociați cu o ciocolată fierbinte condimentată. Totuși, pentru cei care s-au obișnuit cu mâncare mai puțin „picantă”, nativii pot părea prea energici și aventuroși.

Taur – Lapte de pasăre

O ciocolată simplă și gingașă, la fel cum este și caracterul Taurilor. Totuși, nu uitați că „Laptele de pasăre” are nevoie de condiții corespunzătoare de păstrare pentru a-și păstra.

Gemeni – Raffaello

Gemenii sunt, la prima vedere, foarte gingași. Totuși, ei au o energie puternică și nu vor permite niciodată să îi supere cineva sau să le creeze disconfort.

Rac – Marmeladă în ciocolată

Ca și marmelada fină, Racii nu suportă să fie presați. Cei care le sunt alături trebuie să găsească cheița spre sufletul acestor nativi, dar și să nu îi obosească prin atenția lor.

Leu – Caramelă

Caramela nu pare a fi ceva deosebit, însă prepararea ei necesită mult efort. La fel e și cu Leii – pentru a le câștiga încrederea va fi nevoie de timp, însă aveți grijă să nu vă lăsați amăgiți!

Fecioară – Nucă în ciocolată

Nimeni nu poate să „guste” din caracterul Fecioarelor din prima, deoarece acestea fac totul după un anumit plan și sunt ferme atunci când ocupă pozițiile. Pentru a le câștiga simpatia și a afla ce reprezintă trebuie doar să le lăsați pentru puțin timp să se „topească”.

Balanță – Merișoare în ciocolată

Ca desertul care le reprezintă, Balanțele sunt delicate și pline de mister. Acestea nu suportă disconfort și îți pot arăta cât de „acre” sunt dacă încerci să le faci să sufere.

Scorpion – Acadea

Scorpionii știu să provoace, însă pot renunța repede la această idee.Nu se recomandă „să le muști”, dar nu își schimbă esența niciodată.

Săgetător – Tabletă aerată

Săgetătorii creează oricând senzația de sărbătoare. Ei au un temperament puternic, iar când sunt alături întotdeauna ai impresia că te miști spre noi înălțimi.

Capricorn – Vișină în ciocolată

Nativii acestei zodii știu cum să își păstreze și să își valorifice cele mai bune calități în timp. Totuși, ar fi cazul să nu aibă prea multe cerințe pentru cei din jur, pentru că riscă să fie percepuți drept aroganți.

Vărsător – Bezea din ciocolată

Să comunice cu o asemenea persoană este plăcut. Nativii acestei zodii știu să fie diferiți și să depășească orice așteptări.

Pești – Bomboană cu lichior

Peștii „îmbată” cu entuziasmul și energia lor. Ei pot fi diferiți, însă păstrează întotdeauna un mic mister, care poate fi descoperit de puțini.

Articole asemănătoare

Back to top button