image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo a înscris golul 100 la echipa națională! Starul lusitan, execuție impecabilă din lovitură liberă

Cristiano Ronaldo scrie istorie! Starul portughez a deschis scorul în partida din UEFA Nations League, contra Suediei, după o execuție perfectă din lovitură liberă și a ajuns la 100 de goluri înscrise pentru naționala țării sale.

Căpitanul reprezentativei Portugaliei a acuzat o infecție la piciorul drept și nu și-a putut ajuta coechipierii în primul joc al țării sale din Liga Națiunilor, câștigat fără emoții de lusitani, scor 4-1. Cristiano Ronaldo s-a refăcut și a revenit în primul "11" în partida din Suedia, reușind să atingă o bornă impresionantă.

Ronaldo a transformat impecabil o lovitură liberă în ultimul minut al primei reprize și a ajuns la 100 de goluri marcate pentru selecționata Portugaliei.

Cristiano a atins borna de 100 de reușite în tricoul Portugaliei la partida din Suedia și este la doar nouă goluri în urma liderului din clasamentul all-time al marcatorilor pentru echipele naționale. Iranianul Ali Daei a punctat de 109 ori în 149 de partide, în timp ce Ronaldo a adunat 165 de meciuri pentru reprezentativa țării sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: