image
Sursa foto: captură video

Ultima oră: PDM nu va înainta un candidat la alegerile prezidențiale de la 1 noiembrie

Partidul Democrat a decis să nu înainteze un candidat la scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de liderul formațiunii, Pavel Filip.

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de liderul formațiunii, Pavel Filip.

„Deciziile nu le iau eu, ci le i-a partidul, sunt de comun acord. PD este singurul partid sincer la moment. Ceea care s-au înscris în cursa prezidențială și sunt conștienți că nu au șanse, sunt implicați doar într-un joc politic pentru a susține pe cineva sau pentru anumite interese”, a declarat Pavel Filip.

Pavel Filip susține că la aceste alegeri sunt doar doi candidați, iar restul figuranților sunt pentru interese.

Cei înscriși în cursa electorală știu, dar nu vor să recunoască. În aceste alegeri există doar doi candidați și punct, restul este doar zgomot de fundal. Asta înțeleg și ceilalți candidați, însă din cauza orgoliilor și a intereselor înguste și-au anunțat participarea în cursa electorală. Aceștia sunt doar figuranți care au rolul să încurce un candidat sau altul pentur că au înțelegeri sau să facă jocul unuia sau altuia și să deschidă calea unei negocieri în apropiere de alegeri. PD nu va face figurații în acest spectacol. Nu vedem sensul să intrăm în acest război politic și să ne irosim resursele”, a mai declarat președintele formațiunii PD.

Noutăţile partenerilor

comentarii: