Victoria Lungu, despre violențele la care a fost supusă în căsnicie și avortul la termen mare: „Am fost dată afară, am dormit pe ploaie...”

Interpreta Victoria Lungu a mărturisit recent într-un interviu pentru Dorin Galben despre cât de multe a îndurat în căsnicia sa, dar și despre avortul la termen mare, scrie SHOK.md.

Foto: curentul.md

„Nu e complicat să ai un soț fotbalist, e complicat să ai o soție ca Victoria Lungu. Pentru că eram doi oameni lideri în casă, eu eram artistă și eram și tânără și frumoasă, eram admirată de multă lume și evident că un bărbat gelos, nu e chiar bărbatul cel mai potrivit. Da, noi am fost un exemplu, a durat puțin, pentru că imediat au început unele certuri, de la faptul că am fost înșelată o dată, de două, de trei, de patru ori. Eu am tăcut pentru că aveam o vecină care îmi spunea „măi Victoria, femeia trebuie să închidă ochii, să nu vadă, să nu audă și atunci e bine, căsnicia merge, o să-i treacă și lui umblatul ăsta, așa că taci din gură”. Așa am început eu să convețuiesc cu el”, a mărturisit interpreta.

La doar câțiva ani de căsnicie, Victoria Lungu a aflat că este înșelată: „Când am aflat eu era peste vreo 5 ani, dar poate că lucrurie au fost mai înainte. Mie mi se pare că am fost foarte aprinși ambii la acea vârstă, pentru că noi am divorțat la 30 de ani. Eu am mers cam de vreo 11 ori la divorț, de fiecare dată ne împăcam, de fiecare dată îmi cumpăra ceva ca să îl iert, am aflat de fiecare dată de o nouă iubită, amantă. Dar, dacă iubești, ierți. De ce să dau un bărbat bun altei femei? Eu l-am părăsit atunci când a început să ridice mâna la mine, să mă lovească, dar că m-a înșelat mare treabă, nu l-am prins, nu l-am văzut. O singură dată, și atunci l-am lăsat, asta a fost acasă la mine. Și atunci a ieșit repede, m-a dat afară din casă, eu am venit de la nuntă. Nu vreau să vorbesc urât despre el, pentru că e un om pe care l-am iubit foarte mult și poate că în sufletul meu încă-l mai iubesc. E un om care m-a schimbat, m-a învățat foarte multe lucruri, poate dacă nu era bătăuș din fire, și acum cred că eram cu el”, a mai adăugat Victoria Lungu.

A îndurat violență timp de trei ai și în tot acest timp a ascuns că este agresată: „Ascundeam de părinții mei, pentru că nu vroiam să știe. Deja când s-a întâmplat asta acasă, la o masă rotundă, când soțul meu s-a enervat pentru că nu vroiam să-i dau cheile, era un pic beat și m-a lovit către toți, atunci mama a luat mătura și a sărit peste el. În acel moment, părinții mei și-au dat seama că ceva nu e în regulă, iar eu mereu am ascuns”, a relatat interpreta.

Despre alte lucruri pe care le-a îndurat în timpul căsniciei, dar și cum a ajuns să facă avort la termen mare citiți pe SHOK.md.


Pub