Terenuri de joacă pentru copii, construite de Partidul Șor în alte două sate, în raionul Telenești

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat de deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „Șor”, a ajuns și în raionul Telenești. Câte un teren de joacă pentru copii a fost amenajat în localitățile Văsieni și Codrul Nou. Recent, acestea au fost inaugurate festiv.

Foto: partidulsor.md

Astfel, de la sfârșitul lunii iulie, când a fost dat start proiectului, și până acum numărul terenurilor de joacă amenajate și inaugurate de echipa Partidului „Șor” se ridică la 18.

Echipa lui Ilan Șor își propune în cadrul proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” ca până la sfârșitul acestui an să amenajeze terenuri de joacă în toate localitățile conduse de reprezentanți ai echipei lui Ilan Șor.

Proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor la 23 iulie a.c. Până acum, echipa Partidului „Șor” a inaugurat terenuri de joacă pentru copii în sate din raioanele Glodeni, Edineț, Fălești, Telenești, Drochia, Briceni, Soroca, Dondușeni, Taraclia, Cantemir, Anenii Noi și altele. Echipa partidului „Șor” derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în circa o sută de localități din țară care sunt conduse de primari din partea Partidului „Șor”.


Pub