(video) Igor Dodon promite o altfel de campanie: Fără mașini de serviciu, fără billboarduri și fără dezbateri, în primul tur

Președintele Igor Dodon, care astăzi s-a înscris la CEC în calitate de candidat la alegerile pentru funcția de președinte, susține că perioada electorală din acest an va fi diferită de cele desfășurate până acum. Igor Dodon dă asigurări că nu va merge cu mașina de serviciu la întrunirile electorale, care vor avea loc cu puțini oameni și nu va utiliza billboarduri. În condiții de pandemie, astfel de acțiuni nu-și au rostul, a declarat șeful statului.

„Nu voi merge cu mașina de serviciu, vă asigur, cred că în genere va fi o campanie așa mai specifică dacă vom compara cu alte campanii pe care le-am organizat în ultimii 10 ani. De exemplu în această campanie noi nu vom utiliza billboarduri. Cred că atunci când oamenii se confruntă cu secetă, pandemie, când se gândesc serios cu ce să-și rezolve problemele, dar dincolo panouri cu fața pe toate gardurile, chestia asta nu o vom utiliza.

Voi merge în toate raioanele din țară să discut direct cu oamenii. Cu regret avem aceste restricții legate de pandemie și nu putem să facem întâlniri masive ca înainte, 800 oameni în sală, lucrul acesta este imposibil. De aceea, minim 10 întrevederi pe zi vor fi începând cu 1 octombrie, broșuri mici”, a declarat șeful statului la o Ediție Specială la Primul în Moldova.

Totodată a declarat că nu vede sensul dezbaterilor electorale, cel puțin până pe 1 noiembrie.

„Nu văd sensul să mergem la dezbateri electorale până la 1 noiembrie cel puțin. Oamenii mai mult vor aprecia, decât să ieși să discuți cu 7-8 câți vor fi candidați. Mai bine să fiu în acest timp cu oamenii din sat”, a conchis Dodon.


Pub