17:18:07 18.04.2024
Stiri

Extratereștrii există! FBI a declasificat un document care susține că planeta noastră a fost vizitată de ființe necunoscute

Actualitate 09.09.2020 07:29 Vizualizări1940 Autor: Ziarul National
Extratereștrii există! FBI a declasificat un document care susține că planeta noastră a fost vizitată de ființe necunoscute


Omenirea și-a pus dintotdeauna întrebarea „oare suntem singuri?”. Răspunsul acestei întrebări ar putea fi dat chiar de FBI. Conform unui document declasificat de FBI, care datează din 1947, planeta noastră ar fi fost vizitată de ființe necunoscute.

Raportul declasificat de FBI este cunoscut sub numele de „Memorandumul 6751”, iar acesta ar fi fost întocmit de un profesor anonim.

Conform raportului declasificat, nave zburătoare ale extratereștilor ar fi aterizat pe planeta noastră. Extratereștrii ar fi asemănători nouă, însă cu dimensiuni mult mai mari. Ba mai mult, conform aceluiași raport, misiunea lor ar fi una pașnică.

„Aceste date referitoare la nave extraterestre sunt acum la îndemână și trebuie oferite oricât de fantastic și de neinteligibil ar părea minților care nu au fost instruite anterior să se gândească la asta. O parte din nave transporta echipaje, altele sunt sub control de la distanță. Misiunea lor este pașnică. Extratereștrii se gândesc să se așeze pe aparatele de zbor. Ei sunt asemănători cu oamenii, dar cu dimensiuni mult mai mari. Farfuriile zburătoare posedă un tip de energie radiantă sau rază, care va dezintegra cu ușurință orice navă care atacă. Ei intră în atmosferă și dispar după bunul plac din viziunea noastră, fără a putea să îi mai găsim”, se arată într-un paragraf din raport, potrivit Daily Star.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md