image
Sursa foto: customs.gov.md

Doi moldoveni, reținuți la vama Leușeni pentru contrabandă cu anabolizante în valoare de peste 1,5 milioane lei // VIDEO

Doi moldoveni în vârstă de 23 și 30 de ani au fost reținuți la frontiera de stat după ce au încercat să ajungă în Italia cu substanțe anabolizante în valoare de 1,5 milioane de lei. Vameșii au depistat sute de mii de comprimate și fiole cu substanță anabolizantă în podeaua dublă a unui mijloc de transport, care se deplasa spre Italia cu trei pasageri la bord.

Cazul a fost înregistrat la ieșire din țară în timpul verificărilor desfășurate de ofițerii serviciului vamal, care au observat prezența unor obiecte suspecte.

Ulterior s-a depistat că mijlocul de transport avea confecționat un loc special în podea, unde erau ascunse peste 235 000 comprimate și 17 000 fiole cu substanță anabolizante.Valoarea produselor se ridică la peste 1,5 milioane lei.

Imediat după depistarea substanțelor, ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal și procurorii au descins cu percheziții la mai multe adrese.

Învinuiții au fost plasați în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. În cazul în care vinovăția acestora va fi demonstrată, ei riscă pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la zece ani.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor membrilor grupării infracționale.

customs.gov.mdcustoms.gov.md

customs.gov.mdcustoms.gov.md

customs.gov.mdcustoms.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: