image
Sursa foto: border.gov.md

O tânără din Ștefan Vodă condamnată la șapte ani de pușcărie pentru trafic de ființe umane, reținută pe Aeroporul Chișinău

O tânără în vârstă de 23 de ani originară din satul Palanca Ștefan Vodă a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău, în timp ce încerca să fugă de pedeapsă. Aceasta a fost condamnată la șapte ani de pușcărie pentru trafic de ființe umane.

Tânăra a fost condamnată în luna mai anul curent, la șapte ani și șase luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de trafic de ființe umane în scopul exploatării sexuale.

Pe parcursul lunilor aprilie-mai anul 2018, aceasta împreună cu un cetățean al Turciei și alte persoane, au recrutat prin intermediul rețelelor de socializare, mai multe tinere. Victimele prestau servicii sexuale într-un club de noapte din Turcia.

Potrivit Poliției de Frontieră, aceasta a fost anunțată în căutare națională, interstatală și internațională încă din luna februarie a anului 2020, iar ieri, 7 septembrie, polițiștii de frontieră din Aeroportul Chișinău au reținut-o în timp ce intenționa să părăsească teritoriul Republicii Moldova.

Ulterior tânăra a fost plasată în Izolatorul DP din Chișinău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: