Global Bar: Ce veselă să alegi pentru un restaurant sau cafenea

Vesela frumoasă este cartea de vizită a unui restaurant de orice clasă. Pentru ca aceasta să reziste mult timp și să nu-și piardă aspectul impecabil, ar fi bine să optați pentru vase de porțelan. Datorită porozității mai scăzute, porțelanul nu crapă ca faianța, nu absoarbe grăsimea ca ceramica, rezistă la spălarea în mașina de spălat vase și la temperaturi ridicate în timpul gătitului la cuptor.

Foto: Bonna

Pentru uz casnic (Home Line) și segmentul HoReCa, Global Bar vă recomandă să alegeți vesela următoarelor branduri:

1. Brandul polonez Lubiana. De peste 40 de ani, acest brand oferă veselă de porțelan din clasa “standart”, atât pentru casă, cât și pentru restaurant. Fiind confecționată dintr-un material cu densitate mare, vesela produsă de acest brand rezistă la spălatul în mașina de spălat vase și gătitul în cuptorul cu microunde.

Lubiana / Sursa:Lubiana
Lubiana / Sursa:Lubiana
Lubiana / Sursa:Lubiana

2. Bonna este un brand turcesc de porțelan “premium” creat pentru HoReCa. Vesela acestui brand se remarcă printr-o durabilitate sporită, astfel încât poate fi spălată în mașina de spălat vase și folosită în cuptorul cu microunde.

Bonna / Sursa:Bonna
Bonna / Sursa:Bonna

3. Vesela Steelite reprezintă porțelanul englezesc, clasa “super premium”. Acesta este confecționat din materii prime cu o compoziție îmbunătățită, este complet glazurat, astfel încât, de-a lungul anilor, nu își pierde culoarea și nu crapă.

Steelite / Sursa:Steelite
Steelite / Sursa:Steelite

4. Emile Henry este un brand francez de lux de veselă din ceramică. Toate produsele sunt fabricate în Burgundia. Fiecare gamă corespunde cu noile tendințe în materie de gătit și standardele ridicate de calitate.

Emile Henry / Sursa:Emile Henry
Emile Henry / Sursa:Emile Henry
Emile Henry / Sursa:Emile Henry

Vesela din porțelan este cea mai bună alegere pentru casa și afacerea dvs., dar merită să cumpărați doar de la furnizori de încredere. Compania Global bar dispune de o selecție largă de veselă din porțelan și ceramică de la principalii producători de veselă profesională.

Toate ofertele companiei le puteți vizualiza pe site-ul global-bar.md.


// console.log('no ads situation')