(video) Furt de peste 18 mii lei dintr-o mașină. Patru adolescenți au pătruns într-un automobil și au luat tot ce le-a căzut în mână

Patru adolescenți din capitală au fost reținuți după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o mașină parcată în curtea unui bloc de locuit de pe strada E. Coca. Prejudiciul cauzat proprietarului constituie 18 300 lei.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 5 septembrie. Un bărbat care a comunicat că patru băieți au pătruns în automobilul său ,,Opel” și sustras bunuri materiale. Prejudiciul cauzat proprietarului constituie 18 300 lei.

Urmare a măsurilor speciale întreprinse de către forțele de ordine suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți la scurt timp nu departe de locul comiterii infracțiunii. Tinerii au fost escortați la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, iar asupra lor au fost depistate bunurile sustrase din automobil.

Actualmente aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.


Pub