Naomi Campbell, dată în judecată de fostul iubit. Miliardarul Vladislav Doronin îi cere milioane de dolari

Ne-am fi aşteptat ca, în cazul unui proces între cei doi, să fie invers: Naomi să îi ceară lui bani. Dar realitatea e surprinzătoare în cazul lor, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Foto: Getty images

Vladislav Doronin a dat-o în judecată pe Naomi Campbell, cea care i-a fost parteneră de viaţă între 2008 şi 2013. Motivul? Miliardarul rus susţine, în dosarul depus la tribunal, că i-a împrumutat supermodelului o importantă sumă de bani, pe care aceasta refuză şi acum să i-o returneze. Este foarte probabil ca suma să fi făcut parte din bugetul care a considerat că i se cuvine ca bani de buzunar, din postura de iubită de miliardar…

Nu se ştie exact despre câţi bani este vorba. Dar asta nu e tot. Doronin mai spune că Naomi a plecat din relaţie cu nişte bunuri de-ale lui, pe care nu i le-a mai returnat, în valoare de 3 milioane de dolari. Şi aici e foarte posibil ca Naomi să se fi ataşat emoţional de ele, să considere că are dreptul la suveniruri valoroase după 5 ani de relaţie şi că Doronin oricum are mulţi bani, deci, nu are nevoie de ele. Lăsând gluma la o parte, echipa de avocaţi a lui Doronin este foarte hotărâtă să obţină sumele solicitate de la Campbell.

De ce abia acum, după atâția ani de la despărțire, miliardarul rus a intentat proces contra fostei iubite citiți pe SHOK.md.


Pub