17:35:42 29.03.2024
Stiri

VIDEO // PARODIE cu premierul Chicu, după ce a organizat nunta fiului său în plină PANDEMIE: „Nuntă mică, cât o cumătricî. Da nunta asta-i masî, nu-i diloc o nuntî!”

Actualitate 08.09.2020 10:18 Vizualizări4796 Autor: Ziarul National
VIDEO // PARODIE cu premierul Chicu, după ce a organizat nunta fiului său în plină PANDEMIE: „Nuntă mică, cât o cumătricî. Da nunta asta-i masî, nu-i diloc o nuntî!” Captură


Premierul Ion Chicu a enervat multă lume, în special tinerii care au fost rugați să-și amâne nunțile din cauza pandemiei, după ce a recunoscut organizarea unei petreceri cu ocazia căsătoriei fiului său.

Totuși, explicațiile premierului, potrivit cărora nu ar fi fost vorba de o nuntă, dar „de o masă de sărbătoare”, cu participarea unor „unchi și mătuși” a încins și mai mult spiritele, iar realizatorii emisiunii „Ora de Ras” au făcut o parodie la acest subiect.

Citește și: „Cine vei fi tu după asta?” Chicu RECUNOAȘTE organizarea chefului cu ocazia CĂSĂTORIEI fiului său, însă spune că nu ar fi fost o NUNTĂ pe timp de pandemie: „Nu s-a încălcat nimic...”. Ce spune de implicarea SPPS în organizarea evenimentului privat

Citește și: VIDEO // Detalii despre petrecerea organizată pe timp de PANDEMIE, oferite de către un participant la NUNTA fiului premierului Chicu: Câte persoane au fost în total și cine nu ar fi venit la masa PREMIERULUI. „Ion Chicu s-a enervat și...”

Citește și: FOTO // Mirii Ștefan Chicu și Ina Pascaru, care și-au organizat nunta pe timp de pandemie, ajutați de premierul R. Moldova, deși oficialul a INTERZIS petrecerile

Citește și: Premierul Chicu, nuntă pe timp de pandemie, la o vinărie: Este socru mare! „Capacitățile sistemului medical al R. Moldova de a interna noi pacienți cu COVID sunt la limită”

De menționat că, pe 28 august curent, la o vinărie din R. Moldova a fost organizată nunta fiului premierului Ion Chicu. La patru zile distanță, oficialul a recunoscut că a avut loc o petrecere, dar a precizat că a fost doar „o masă de sărbătoare”. Și asta chiar dacă premierul a interzis, din postura sa de președinte al Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, nunțile și cumetriile pe timp de pandemie.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md