22:54:06 28.03.2024
Stiri

FOTO // Încă o arteră rutieră importantă, RENOVATĂ la Orhei de echipa lui Ilan Șor

Actualitate 08.09.2020 12:57 Vizualizări1211 Autor: Ziarul National
FOTO // Încă o arteră rutieră importantă, RENOVATĂ la Orhei de echipa lui Ilan Șor


Strada Sadoveanu, una din arterele importante din orașul Orhei, a fost renovată cu susținerea echipei Partidului „ȘOR” și inaugurată, recent, după ample lucrări efectuate. Pe carosabil au fost aplicare marcaje rutiere noi, iar trotuarele de-a lungul str. Sadoveanu au fost renovate, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice.

Lungimea tronsonului de drum reparat este de 1,3 kilometri. La asfaltarea str. Sadoveanu a fost utilizată tehnologia „Slurry seal”, care a fost folosită, recent, pentru prima dată în Orhei la renovarea străzii Unirii.

La ceremonia de inaugurare a străzii au participat localnici, Pavel Verejanu, primarul orașului Orhei, și Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

Pavel Verejanu a menționat că toate proiectele de infrastructură au susținerea personală a lui Ilan Șor și a echipei sale. „Orașul Orhei este casa noastră, gospodăria pe care trebuie să o îngrijim așa încât să o invidieze și vecinii. Până acum ne-a reușit acest lucru cu ajutorul lui Ilan Șor și a echipei sale. Ne propunem să nu rămână nici o stradă nereparată”, a spus primarul.

Dinu Țurcanu a menționat că echipa Partidului „ȘOR” continuă să implementeze la Orhei proiecte importante, iar multe dintre ele sunt preluate și de alte localități din țară. „Echipa Partidului „ȘOR” se implică foarte activ în renașterea țării. În localitățile conduse de reprezentanții formațiunii noastre au loc schimbări majore – se repară drumuri, sunt amenajate terenuri de joacă și sunt derulate proiecte de iluminat stradal public. Așa transformăm noi țara. Nu prin vorbe, ci prin fapte concrete”, a menționat președintele raionului Orhei.

Sursa citată amintește că pe 27 august, de Ziua Independenței, în Orhei a fost inaugurată str. Unirii – una dintre cele mai importante artere din localitate. În Orhei au mai fost finalizate lucrările de renovare a străzilor Vasile Lupu, Veronica Micle și Valeriu Cupcea. Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor a dat asigurări, anterior, că după ce, în acest an, vor fi renovare arterele principale din oraș, în 2021 va fi derulat un proiect de renovare a străzilor secundare și a curților blocurilor de locuit.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md