Acum puteți savura faimoșii cârnăciori craft wurst și în noua cafenea la Ciocana

R O MA N O V (25 )

Încă ceva timp în urmă, celebrii burgeri și wrap  WURST puteau fi savurați doar la Shopping Malldova sau Zity Mall. Cine ar fi crezut că în anul 2020, unul deloc ușor, rețeaua Wurst nu numai că va face o opțiune de livrare la domiciliu, dar va deschide două localuri noi: pe bulevardul Moscova, 14/1 și pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 5. Rețeaua Wurst a extins nu numai geografia, ci și meniul care merită explorat și încercat. În cele ce urmează vă aducem argumente de ce merită să o faceți!

Despre rețeaua Wurst

WURST din limba germană se traduce ca – salam (mezeluri). Anume din acest motiv, principalul concept la deschiderea primului Wurst  s-a bazat pe cârnăciori și burgeri cu chifle gătite exclusiv de WURST. Timp de câțiva ani de prezență activă pe piața Moldovei, sortimentul acestei cafenele fast-food s-a extins considerabil. Au apărut burgeri cu chiflă brioche, burgeri fitness, mini burgeri pentru copii, wok vegetarian, aripi de pui picante și multe altele. Dar ceea ce nu va lăsa indiferent amatorii de carne sunt cârnăciorii crafted sausages și berea artizanală, pe care KELLERS o prepară conform unei rețete speciale, exclusiv pentru Wurst.

 

Despre crafted sausages

La început să definim conceptul „crafted”. În esență, este un produs fabricat într-un mod artizanal și în cantități limitate. „Crafting” implică nu numai calitatea și fabricarea limitată, ci și o anumită viziune asupra vieții și a ceea ce o persoană consumă zilnic. 

„Avem o abordare precaută față de selecția produselor și știm exact unde și ce fel de carne cumpărăm. Avem propria secție de carne cu echipamente de ultimă generație. Aici lucrează un măcelar și un tehnolog, care controlează întreg procesul de producție”, a menționat managera proiectului Wurst, Natalia. 

WURST vă oferă trei feluri de craft wurst (cârnăciori): 

  • Wurst de curcan și pui; 
  • Wurst de vită și porc; 
  • Wurst de porc. 

Crafted wurst se servesc cu sosuri, legume și cartofi pai. Costul per porție – 45 lei.

Burgerii cu chiflă, care, de asemenea se prepară special pentru localul în cauză, au la bază crafted wurst. 

„Aceste chifle le puteți savura doar la noi, iar, în viitorul apropiat intenționăm să deschidem propria brutărie”, a menționat reprezentantul WURST. 

Dacă se întâmplă că vă pierdeți în sortimentul bogat al companiei WURST, nu eșuați, faceți alegerea în favoarea crafted wurst.  Amatorilor de burger, cu siguranță, le vor fi pe plac atât cârnăciorii, cât și chiflele delicioase. 

A rămas să facem alegerea având trei variante la dispoziție: 

  • Turkey-Chicken Burger include wurst de curcan și pui, ruccola, salată iceberg, roșii, sos caesar, mozarella, sos truffle mayo și chifla unica, produsă doar pentru Wurst
  • Bratwurst Burger se gătește din bratwurst (wurst de vită și porc) ruccola, salată iceberg, roșii, sos caesar, castraveți marinați și sos Wurst
  • Sweet Italian Burger este chifla cu cârnăciorii sweet Italian, ruccola, salată iceberg, roșii, sos caesar, ceapă caramelizată și sos chilli. 

Bonus plăcut – prețul burgerilor cu crafted wurst: 49 lei pentru oricare dintre ei. 

Despre crafted beer

Crafted wurst se asortează perfect cu crafted beer, gătită conform unei rețete speciale. KELLERS prepară berea specială exclusiv pentru rețeaua Wurst – aici puteți gusta berea Zwickel Bier proaspătă nefiltrată sau lagerul clasic – fiecare va găsi ceva pe placul său. 

Noutăți culinare

WURST este o rețea de cafenele, care acordă oaspeților săi o atenție deosebită, ceea ce înseamnă, că aici gătesc nu doar sățios, ci delicios și variat. Pentru cei care iubesc mâncarea ușoară și sănătoasă, meniul include wok-uri și wrap-uri, supe și salate. Există chiar și burgere pentru copii. 

Extras din meniu: 

  • Cartofi pai – 17 MDL;
  • Craftwurst burger – 49 MDL;
  • Burgeri pentru copii – 25 MDL;
  • Chicken wrap – 45 MDL;
  • Salată Caesar – 45 MDL;
  • Bere artizanală KELLERS Lager Hell” – 32 MDL.

Acum puteți savura bucatele noastre WURST în patru regiuni ale orașului: Botanica, Sculeanca, Rîșcani și Ciocana. Vă rugăm să rețineți că pe pagina de facebook se organizează concursuri și tombole cu premii delicioase atunci când se deschide o nouă cafenea fast-food. Nu uitați să vă abonați, pentru că foarte curând rețeaua WURST va deschide ușile noii cafenele în centrul orașului.

În condițiile pandemiei Covid-19, rețeaua WURST oferă posibilitatea de a livra bucatele la domiciliu. Livrarea se efectuează chiar și în suburbiile orașului Chișinău. Condițiile de livrare pot fi găsite aici

Vedeți meniul

Urmăriți știrile, promoțiile, noutățile și tombolele: 

Facebook.com/wurst.md 

Instagram.com/wurst.md 

Adrese:

# str. Arborilor 21, Malldova, et.4;

# str. Calea Ieșilor, Zity Mall, et. 3;

# bd. Moscova, 14/1;

# bd. Mircea cel Bătrân, 5.

Orar de lucru:

10.00 – 22.00 (la Zity Mall până la 21.00).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente