(video) Filmulețe care trebuie privite până la capăt înainte de a fi șterse. Cai verzi pe pereți, de care nu trebuie să ne speriem, ci să râdem

caivezi1

Știți nesimțiții care se bagă repede în urma ambulanței ca apoi să meargă după ea profitând de viteză și drum liber? Iată, tot așa sunt și fake-urile. COVID-19 și-a făcut loc pe planetă, iar în urma lui s-au îngrămădit tone de aberații.

„Noi ne-am gândit că nu putem lua în serios toate aceste falsuri – asta e treaba autorităților statului (care nu și-au făcut-o tare bine). Și atunci, ne-am gândit să le luăm în derâdere.

Când frica de boală și haosul din societate îți fac inima să bată prea repede, invazia de informații – adevărate, false sau chiar de-a dreptul aberante – te amețește de tot. Iar umorul ajută!

Frica de nanocipuri discutată seara cu nevasta, statul la pândă după instalatori de 5G, gropile din sat cauzate de Bill Gates, duelul între doctor și influencer și, desigur, calitățile miraculoase ale usturoiului, dar și multe alte mituri legate de COVID-19 le-am transformat în «Cai verzi pe pereți» de care nu trebuie să ne speriem, ci să râdem”, spun autorii proiectului.

https://www.facebook.com/normal.md/videos/3349164875093517

„Noi luptăm cu fake-urile, nu cu oamenii care cred în ele. Fiecare poate avea tentația, la un moment dat, să creadă în explicații simpliste. Așa că hai să râdem de aberații, căci umorul e slăbiciunea lor”, mai adaugă autorii.

Întreaga serie de filmulețe o puteți vedea aici: „Cai verzi pe pereți”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente