fbpx

Sediul lui Navalnîi din Novosibirsk, atacat. Pe podea ar fi fost vărsată o substanță necunoscută

Sediul opozantului rus Alexei Navalnîi, amplasat în Novosibirsk, a fost atacată. O persoană necunoscută ar fi vărsat o substanță dubioasă pe podea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc în această dimineață, iar camerele de supraveghere au surprins o persoană mascată și ar fi aruncat un vas cu lichid. Persoanele care se aflau în sediu susțin că imediat după incident încăperea a fost cuprinsă de un miros înțepător.

Ca urmare, trei opozanți ai regimului de la Kremlin au ajuns la spital cu probleme de respirație. Conform presei ruse, aceștia spun că persoana care ar fi comis fapta ar fi strigat cuvinte licențioase.

Preliminar, Poliția a comunicat că ar fi vorba despre o substanță utilizată în veterinărie. Totodată, reprezentanții opozantului susțin că medicii și-ar fi schimbat atitudinea față de persoanele afectate s-ar fi schimbat după ce s-a aflat că aceștia sunt membri ai echipei lui Navalnîi.

CITEȘTE ȘI:

Declarațiile cutremurătoare ale pasagerilor care se aflau în același avion cu Navalnîi: „Stătea întins pe podea, nu spunea nimic, doar se văita”

Articole asemănătoare

Back to top button