image
Sursa foto: Getty Images

Cea mai valoroasă echipă națională din Europa este cotată la un miliard de euro!

Reprezentativa Angliei este cea mai bine cotată echipă națională din Europa. Lotul englezilor este evaluat la un miliard de euro.

Uneori calculele hârtiei sunt de prisos în fața hazardului din iarbă, dar de cele mai multe ori valoarea jucătorilor mari își spune cuvântul în fața dorinței și ambiției celor mai slabi. Astfel, topul celor mai bine cotate naționale din Europa ne-ar putea da un indiciu despre favoritele la cucerirea trofeului EURO 2020, turneu programat vara viitoare.

Selecționata Angliei conduce clasamentul celor mai valoroase echipe naționale de pe continent, cu un lot evaluat la un miliard de euro. Formația lui Gareth Southgate are 4 jucători care sunt cotați la peste 100 de milioane de euro, Raheem Sterling fiind liderul la acest capitol, cu o valoare de 128 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Pe poziția a doua în acest top se află campioana mondială Franța, cu un lot evaluat la 882,9 milioane de euro, iar podiumul este încheiat de reprezentativa Italiei, cotată la 847 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: