image
Sursa foto: Getty Images

Luis Suarez și-a găsit echipă și va părăsi Barcelona. Contract stelar: 10 milioane de euro pe sezon

Luis Suarez (33 de ani) va părăsi Barcelona, club la care nu mai este dorit de noul tehnician de pe Camp Nou, olandezul Ronald Koeman.

Atacantul uruguayan s-a înțeles deja cu Juventus, unde va fi coleg cu Cristiano Ronaldo și va lucra alături de antrenorul Andrea Pirlo, care vrea să revoluționeze clubul torinez.

Potrivit publicației Goal, vârful sud-american s-a înțeles cu ”Bătrâna Doamnă” pentru trei ani. Suarez va încasa un salariu uriaș în Italia.

Astfel, uruguayanul va primi câte 10 milioane de euro pentru fiecare dintre cele trei sezoane petrecute la Juventus.

Conform aceleiași surse, există deja un acord între Barcelona și gruparea torineză în ceea ce privește suma de transfer.

Suarez și-a pregătit mutarea la Juventus din urmă cu câteva zile. L-a sunat pe Giorgio Chiellini pentru a afla dacă mai există vreun motiv de ranchiună după incidentul celebru de acum șase ani.

La Mondialul din Brazilia, atacantul l-a mușcat pe Chiellini de umăr în timpul partidei dintre Uruguay și Italia. Atunci, Suarez nu a fost eliminat, dar ulterior a primit o suspendare de patru luni în urma atacului. Chiellini a trecut repede peste incident.

”Am remarcat că cineva m-a mușcat de umăr, dar știam că Luis Suarez are o strategie aparte în duelurile fizice. Nici eu nu sunt prea diferit de el, chiar ne asemănăm”, a fost reacția fundașului de la Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: