image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo ar fi spus adio burlăciei! Cum a cerut-o de soție pe Georgina și ce i-a spus despre retragerea din fotbal

Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez, au petrecut o vacanță de vis pe iahtul personal al fotbalistului, iar imaginile postate de cei doi au alimentat zvonurile referitoare la căsătorie.

La o emisiune mondenă de la o televiziune portugheză, un jurnalist a dezvăluit că a fost făcut deja primul pas.

El a povestit că Georgina i-a organizat o petrecere surpriză lui Cristiano, la care a invitat mai mulți prieteni buni.

Încântat, starul lui Juventus i-ar fi cerut mâna, iar ea ar fi acceptat cererea în căsătorie. Ziaristul a precizat că la eveniment nu a fost prezent niciun membru al familiilor lor, dar acestea au fost informate, iar logodna va fi oficializată în curând.

De altfel, Georgina a afișat deja un inel cu diamante, iar o fotografie este însoțită de cuvântul DAAA, iar într-o filmare cei doi apar într-o cameră în care au fost presărate petale de trandafiri pe podea. Cristiano și Georgina țin un pahar de șampanie în mână și fac câțiva pași de dans înainte de a se îmbrățișa.

Ziaristul portughez a mai dezvăluit că CR7 se gândește serios la retragere - el i-ar fi mărturisit viitoarei sale soții că a cumpărat deja un teren în valoare de 8 milioane de euro pe care vrea să construiască o casă superbă pentru amândoi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: