(video) Andrei Năstase a depus semnăturile pentru prezidențiale la CEC: „Ne-am propus să facem o campanie bună, curată, unificatoare, în jurul unui proiect de țară”

Grupul de inițiativă pentru înregistrarea candidatului Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, a depus astăzi semnăturile la Comisia Electorală Centrală. Este primul candidat care a reușit să adune deja semnăturile necesare.

Foto: Depunere semnături la CEC

„Mulțumim celor 25 421 de semnatari și tuturor oamenilor care și-au exprimat sprijinul, din țară, din diasporă și, nu în ultimul rând, echipelor noastre din toate raioanele Republicii Moldova”, a scris deputatul Liviu Vovc pe pagina sa de Facebook.

Depunere de semnături / Sursa:facebook

„Ne-am propus să facem o campanie bună, curată, unificatoare, în jurul unui proiect de țară, astfel încât în Republica Moldova să se trăiască bine, în pace, să nu se mai plece peste hotare. Am decis să atragem alături de noi tot ce este mai bun. E timpul ca Moldova să revină la normalitate și fac un apel către toate forțele democratice să fim uniți, să ne conjugăm eforturile”, a declarat Andrei Năstase.


Pub