Prezidențiale 2020: Candidata Partidului Șor și-a depus actele la CEC, iar Renato Usatîi a prezentat listele cu semnături

Candidata Partidului Șor pentru alegerile prezidențiale, deputata Violeta Ivanov, și-a depus astăzi actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă ce va colecta semnături în sprijinirea candidaturii acesteia. În același timp, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a depus semnăturile adunate în sprijinirea candidaturii sale, la Comisia Electorală Centrală.

Foto: UNIMEDIA

„Merg ferm în această luptă. Am notat prioritățile. Am rugat membrii grupului să fie atenți, atunci când vor colecta semnăturile. Nicio funcție nu merită să fie supusă riscului sănătatea și viața. Vom avea o campanie curată, sinceră și transparentă, pentru că merg cu o echipă puternică”, a declarat Violeta Ivanov.

Între timp, alți candidați deja prezintă la CEC semnăturile colectate pentru înregistraree în cursa prezidențială. Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a adunat 24 122 semnături.

“Cineva a semnat pe căruță, cineva la cort, altcineva - în stradă. Se vedea că sunt niște liste muncite. De asta vreau să le mulțumesc tuturor colegilor, cetățenilor din RM care au semnat, au semnat foarte operativ”, a declarat Usatîi.

Astăzi, la ora 17:00, CEC va organiza tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii înscrierii candidaților deja înregistrați în buletine de vot.


Pub