18:38:20 19.04.2024
Stiri

Povestea incredibilă a MILIARDARULUI care a trăit pe străzi: „Nu am avut nici un mentor!”. Cum a reușit să își strângă averea în doar 15 ani

Actualitate 07.09.2020 08:30 Vizualizări929 Autor: Ziarul National


Povestea incredibilă a MILIARDARULUI care a trăit pe străzi: „Nu am avut nici un mentor!”. Cum a reușit să își strângă averea în doar 15 ani

Actorul Tyler Perry este cel mai nou miliardar de la Hollywood, potrivit Forbes. Revista a anunțat săptămâna trecută că acesta a intrat în clubul select al miliardarilor americani, după ce a reușit să strângă o avere de puțin peste un miliard de dolari.

Cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Madea”, Perry a trăit în trecut pe străzi, acest lucru ambiționându-l să obțină maximul posibil de la viață.

„Îmi place la nebunie când oamenii spun că am plecat de jos. Asta înseamnă că am fost sărac ca naiba. Faptul că am început să dețin drepturile asupra creațiilor mele a schimbat totul”, a declarat Perry.

Actorul a cumpărat în 2015 un studio de film din orașul Atlanta cu suma de 30 de milioane de dolari și a cheltuit alte 250 de milioane de dolari făcându-l operațional.

Acum studioul contribuie masiv la creșterea averii sale. „Dețin luminile, dețin platourile. Asta face diferența, pentru că dețin totul, iar banii sumele care se întorc la mine, după investiții, sunt mai mari”, a mai spus Perry.

Forbes mai arată că actorul a reușit să își strângă averea în 15 ani. Acest lucru este formidabil, având în vedere că Perry a renunțat la liceu și nu a avut parte de niciun fel de școlarizare pentru a deveni un om de afaceri.

„Nu am avut nici un mentor. Tatăl meu nu știe nimic despre afaceri, iar mama și unchii mei se află în aceeași situație. Nu am fost la o școală de afaceri. Tot ce am învățat a fost pe parcursul timpului”, afirmă artistul.

Revista afirmă că Perry are acum „cale liberă” pentru a intra în lista celor mai bogați 400 de americani. El are de gând să construiască un lanț de restaurante, magazine și mall-uri.

De altfel, actorul este unul dintre puțini oameni de culoare din Statele Unite care au reușit să depășească o avere de un miliard de dolari. Pe listă se mai află Oprah Winfrey, Jay-Z, Kanye West, Michael Jordan, Robert Smith și David Steward.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md