06:44:24 25.04.2024
Stiri

FOTO // Echipa Partidului „ȘOR” a aprins LUMINA și pe străzile satului Alexandrovca, raionul Florești

Actualitate 07.09.2020 12:29 Vizualizări971 Autor: Ziarul National
FOTO // Echipa Partidului „ȘOR” a aprins LUMINA și pe străzile satului Alexandrovca, raionul Florești


În satul Alexandrovca din componența comunei Trifănești, raionul Florești, a fost dat în folosință un nou sistem de iluminat public stradal. Proiectul a fost implementat de echipa Partidului „ȘOR” în cadrul unui amplu program ce prevede iluminarea stradală în peste o sută din sate din țară cu primari ai acestei formațiuni politice, comunică partidul lui Ilan Șor. La ceremonia festivă de inaugurare de la Alexandrovca au participat funcționari locali, deputați și locuitori ai satului.

Astfel, în satul Alexandrovca au fost montate o rețea electrică cu lungimea de 6,5 kilometri și 174 de LED-uri și a fost modernizat punctul de transformare a curentului.

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a menționat într-o intervenție video pentru locuitorii din Alexandrovca că, prin aceste proiecte de dezvoltare, formațiunea își propune să reaprindă în conștiința cetățenilor încrederea că lucrurile pot fi schimbate în țară. „Toamna trecută ne-am luat angajamentul ca în toate localitățile cu primari ai Partidului „ȘOR” să implementăm neapărat proiecte de iluminat public stradal. Deja în zeci de localități, inclusiv la Alexandrovca, noi am aprins luminile pe străzi. Zi de zi noi îndreptățim așteptările cetățenilor prin fapte concrete”, a menționat Ilan Șor.

Primarul com. Trifănești, Vitalie Boicu, ales din partea Partidului „ȘOR”, a menționat în cadrul ceremoniei că după proiectul cu iluminatul public vor fi realizate și alte proiecte de dezvoltare.

„Acesta este un prim proiect realizat cu susținerea echipei Partidului „ȘOR” la noi. Vor urma și altele deoarece avem mult de muncit pentru a ridica nivelul de viață al locuitorilor comunei noastre. Împreună, cu susținerea dumneavoastră, vom reuși să realizăm tot ce ne-am propus”, a menționat Vitalie Boicu.

Pentru 2020, echipa Partidului „ȘOR” și-a propus să implementeze proiecte de iluminat public stradal în peste o sută de localități din republică, inclusiv în toate localitățile raionului Orhei. Deja au fost date în folosință proiecte de iluminat stradal în zeci de comune și sate din raioanele Orhei, Florești, Taraclia, Cahul, Fălești și Criuleni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md