06:55:32 20.04.2024
Stiri

Renato Usatîi, PRIMUL în buletinul de vot la alegerile PREZIDENȚIALE: „Îmi pare rău că Andrei s-a trezit astăzi la 6.00... Iată ce înseamnă să vii persoanal la tragerea la soți”

Actualitate 07.09.2020 17:37 Vizualizări2635 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi, PRIMUL în buletinul de vot la alegerile PREZIDENȚIALE: „Îmi pare rău că Andrei s-a trezit astăzi la 6.00... Iată ce înseamnă să vii persoanal la tragerea la soți” Facebook


Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, va fi primul în buletinul de vot la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent, în cazul în care dosarul cu peste 20 de mii de semnături, depus astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC), va fi validat.

Platforma „DA” și „Partidul Nostru” au depus astăzi la Comisia Electorală Centrală setul de documente și semnăturile colectate în favoarea candidaților Andrei Năstase, respectiv, Renato Usatîi.

La tragerea la sorți pentru stabilirea poziției în buletinul de vot a venit un reprezentant al Platformei „DA” și primarul de Bălți, Renato Usatîi.

Cele două numere cu cifrele 1 și 2 au fost plasate în două plicuri identice. Primul care a tras la soți a fost reprezentantul Platformei „DA”, deoarece formațiunea a ajuns prima la CEC astăzi. Trimisul lui Năstase a extras cifra 2.

Mai norocos a fost Renato Usatîi, care a făcut glume pe seama lui Năstase.

„Îmi pare rău că Andrei s-a trezit astăzi la 6.00, ca să vină primul la CEC. Iată ce înseamnă să vii personal la tragerea la sorți. Au avut dreptul să aleagă primii, dar s-au ales cu numărul 2. Regula nr. 1 pentru mine e să nu fiu niciodată pe locul 2”, a spus plin de satisfacție Renato Usatîi.

Pentru ca să fie cu nr. 1 în buletinele de vot, este nevoie ca dosarul cu semnături depus astăzi de Renato Usatîi să fie aprobat de CEC.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md