fbpx

foto | S-au despărțit, iar acum îi cere cadourile înapoi. Povestea tumultoasă a unui miliardar rus care și-a dat în judecată fosta iubită

Deși au trecut opt ani de când s-au despărțit, se pare că Vladislav Doronin și Naomi Campbell nu și-au reglat încă conturile. Miliardarul rus a dat-o în judecată pe fosta lui iubită și cere ca aceasta să-i întoarcă o datorie și imobile în valoare de trei milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În declarația sa, omul de afaceri susține că modelul refuză să-i dea banii și că nu vrea să îi returneze bunurile personale, pe care le-a estimat la peste trei milioane de dolari.

Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, și Vladislav Doronin, în vârstă de 57 de ani, au făcut cunoștință la Festivalul de Film de la Cannes în 2008.

În timp ce o curta pe Naomi, miliardarul nu s-a zgârcit în daruri. Doronin i-a oferit în mod repetat iubitei sale proprietăți imobiliare, inclusiv o casă pe insula Cleopatra din Turcia. În 2012, a construit un conac pentru Naomi în Barviha – singura clădire rezidențială privată din lume proiectată de arhitectul-vedetă Zaha Hadid. Această casă trebuia să fie cadoul de nuntă al femeii, dar în 2013 cuplul și-a anunțat despărțirea, scrie glamour.ru.

Foto: Phaidon/Barviha

Articole asemănătoare

Back to top button