Paris Hilton face dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă în relații: „Am fost bătută, sugrumată, am crezut că mă iubeau”

Paris Hilton a povestit, într-un interviu pentru „The Times”, că a fost abuzată când era adolescentă. Celebra actriță și femeie de afaceri din Statele Unite a dezvăluit că a fost victima abuzurilor fizice și mentale pe vremea când era la o școală de corecție, la vârsta de 16 ani, fapt care mai târziu a făcut-o să fie prea permisivă în relațiile cu bărbații, scrie SHOK.md cu referire la www.gsp.ro.

Foto: dailysabah.com

Paris Hilton a explicat că era „un loc înfiorător”, în care stafful era „sadic” și „voia să tortureze și să rănească copiii”. În vârstă de 39 de ani, celebra actriță și moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton a explicat că a fost bătută și obligată să ia pastile care o afectau psihic. Cu timpul, după ce a ieșit din acea instituție, Paris a povestit că se obișnuise cu tratament crud și i se părea normal într-o relație.

De exemplu, în 2003, a apărut un sextape cu Paris Hilton, dezvăluit de prietenul ei de atunci, Rick Salomon. Milionara spune că era pierdută și că s-a aruncat într-o relație, naivă, dornică să simtă iubire și că asta a costat-o când imaginile au fost făcute publice.

5 relații oribile pentru Paris Hilton: „Am suportat lucruri greu de crezut”

Relațiile nefericite au continuat, iar Paris Hilton a explicat că a trecut prin 5 relații în care partenerii au tratat-o oribil: „Am suportat lucruri greu de crezut. Am fost sugrumată, bătută și agresată. Nu prea înțelegeam ce e dragostea și cum trebuie să fie o relație. Am crezut că se comportau așa pentru că mă iubeau. Privind în urmă, nu-mi vine să cred că i-am lăsat să mă trateze așa”.


Pub