Trei bărbați, blocați într-o fântână publică, riscând să se sufoce. La fața locului au intervenit pompierii

Trei persoane au fost scoase dintr-o fântână publică, de către salvatori, după ce au rămas blocate la adâncime. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de ieri, în localitatea Șeptelici, din raionul Soroca.

Foto: dse.md

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:13. Potrivit primelor informații, persoanele au rămas blocate într-o fântână publică.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Direcției Regionale Situații Excepționale Soroca. Salvatorii au stabilit că trei bărbați, cu vârstele de 36, 37 și 39 de ani, sunt blocați în nămol, în fântâna cu adâncimea de 15 metri.

Potrivit martorilor, unul dintre bărbați a hotărât să se aprovizioneze cu apă și a coborât în fântână cu ajutorul sforii, dar a rămas blocat în nămol și risca să se sufoce, din cauza lipsei de oxigen. În ajutorul acestuia au venit alți doi bărbați, care au rămas și ei blocați.

Cei trei au fost scoși din fântână de către salvatori, cu ajutorul echipamentului specializat. Un echipaj de medici i-a transportat la spitalul raional, pentru îngrijiri medicale.

Circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite de organele de drept. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 66 situații de risc.


Pub