21:21:17 23.04.2024
Stiri

VIDEO / Deputatul Violeta Ivanov, candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de PREȘEDINTE al R. Moldova. „Este cea mai importantă zi din cariera mea politică. Pornim cu planuri de a RENAȘTE Moldova, planuri testate deja de echipa noastră”

Actualitate 06.09.2020 12:22 Vizualizări2107 Autor: Ziarul National
VIDEO / Deputatul Violeta Ivanov, candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de PREȘEDINTE al R. Moldova. „Este cea mai importantă zi din cariera mea politică. Pornim cu planuri de a RENAȘTE Moldova, planuri testate deja de echipa noastră”


Consiliul Politic Național al Partidului Politic „ȘOR”, întrunit astăzi în ședință, a desemnat-o pe deputatul Violeta Ivanov în calitate de candidat la funcția de președinte al R. Moldova.

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, este convins că Violeta Ivanov este „cel mai potrivit candidat”, care este „așteptat” de oameni. De asemenea, liderul formațiunii este convins că Violeta Ivanov are toate șansele să câștige alegerile prezidențiale.

Violeta Ivanov i-a mulțumit lui Ilan Șor și echipei partidului pentru onoarea de a o desemna candidat la alegeri și a menționat că nu va dezamăgi.

„Este cea mai importantă zi în cariera mea politică... Echipa Partidului „ȘOR” a demonstrat la Orhei, Taraclia și alte localități ale R. Moldova că se poate trăi mai bine, aici acasă. Se poate de avut un viitor prosper. Președintele R. Moldova este un garant, iar eu, ca mamă, vă asigur, stimați cetățeni, că știun cum să-mi apăr familia. Noi, toți cetățenii R. Moldova, trebuie să fim o familie mare și unită. Voi fi un președinte pentru toți, indiferent de etnie.

Cred în cetățenii noștri, părinții noștri, merită o viață mai bună. Cred în copiii noștri, în medicii noștri, care sunt îngerii salvatori în această perioadă dificilă, cred în agricultorii noștri, care ne asigură pâinea, cred în potențialul nostru, cred în Moldova. Pornim cu planuri de renaștere a R. Moldova, testate deja de echipa Partidului „ȘOR”. Alături de o echipă unită și profesionistă, care a oferit deja rezultate palpabile, vom reuși să renaștem Moldova”, a punctat candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de președinte.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md