/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Prototipul Ford Mustang Cobra Jet 1400 poate parcurge 402 metri în 8.27 secunde, având 270 km/h la ieşire

missing
06 septembrie 2020, ora 16:11

Pentru prima dată, la sfârşit de aprilie, Ford Performance a introdus un one-off Mustang Cobra Jet – o maşină de curse pentru drag racing cu propulsie complet electrică – însă anunţul de atunci nu a fost cuprins de prea multe detalii.

Acum însă putem face cunoştinţă cu ceva specificaţii, dar şi cu un bun rezultat în ceea ce priveşte performanţa pe pista de drag.

Proiectat pentru a sparge obiectivele de performanță falnic, fără a utiliza o picătură de combustibil, prototipul electric Ford Mustang Cobra Jet 1400 a reuşit să înregistreze un rezultat foarte bun în drag racing: 402 metri parcurşi în 8.27 secunde şi cu o viteză de 270 km/h la ieşire. Află mai multe detalii interesante şi vezi ce poate acest prototip pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram