(foto) Bărbatul din imagine este căutat de poliție: Ar fi luat 4 mii lei străini de la un bancomat

Un bărbat din Chișinău, care apare în imagine, este căutat de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de furt. Acesta urmează a fi identificat și cercetat penal pentru faptul sustragerii pe ascuns a mijloacelor bănești.

Foto: politiacapitalei.md

Potrivit poliției, pe 14 iulie bărbatul se afla pe bulevardul Moscovei. Acesta a observat o femeie, în vârstă de 37 de ani, care încerca să extragă bani de pe card, însă bancomatul de câteva ori a arătat eroare. Astfel, femeia văzând că nu îi eliberează suma indicată a plecat. Peste un timp aceasta a primit un mesaj precum că bancomatul a eliberat suma indicată, însă când s-a întors să îi ridice, banii nu mai erau.

Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 4 000 lei.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 060454197. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

politiacapitalei.md / Sursa:politiacapitalei.md

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, conform legislației în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub