(video) Verificările nocturne ale INSP continuă: 34 de șoferi, sancționați pentru depășirea limitei de viteză, alți 3 - nu aveau permis de conducere

34 de șoferi au fost amendați pentru că au depășit limita de viteză, în urma verificărilor de aseară a ofițerilor Inspectoratului Național de Securitate Publică împreună cu cei ai BPDS "Fulger" și DIE ale IGP.

Astfel, în raioanele Strășeni, Nisporeni și Hîncești au fost formate filtre rutiere, fiind verificate în jur de 300 de autovehicule. Pentru încălcările constatate, polițiștii INSP au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale și 176 de puncte de penalizare.

Din numărul total de încălcări documentate s-a stabilit că 34 de șoferi au depășit limita de viteză admisă, 12 nu au respectat indicatoarele rutiere, 6 au încălcat regulile de înmatriculare a vehiculelor, 3 nu aveau asupra sa permisul de conducere, 2 au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor, iar un conducător auto nu a achitat vinieta.

Totodată, o mașină a fost dusă la parcarea cu plată, pentru că era anunțată în căutare de către executorul judecătoresc.

Alți 114 conducători auto au fost depistați, de inspectorii de patrulare, cu abateri de la RCR înregistrate de camerele video. Toți au primit citații de prezentare la Secția monitorizare și documentare a traficului rutier (SMDTR).


Pub