fbpx

Scandal în lumea muzicii! Trei cântărețe, supărate pe Victoria Lungu după ce le-a criticat. Scrisoare pe care i-au adresat-o

Lumea autohtonă a muzicii este cutremurată de un scandal de proporții. Victoria Lungu, Nelly Ciobanu, Lenuța Gheorghiță și Dianna Rotaru s-au luat la ceartă după ce prima și-a criticat colegele pentru fotografiile în care apar alături de șeful statului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anterior, cântărețele și-au aruncat replici pe rețelele de socializare, iar acum Nelly Ciobanu, Lenuța Gheorghiță și Dianna Rotaru îi ce Victoriei Lungu să șteargă o producție pe care au realizat-o împreună. Ele o acuză că ar fi încercat să facă bani pe seama melodiei, chiar dacă pentru studiou a plătit fiecare dintre ele.

Mai mult, acestea au redactat și o scrisoare în care îi cer să nu mai fie folosite vocile și imaginile lor pe canalul de Youtube al Victoriei Lungu. În caz contrar, cântăreață este avertizată că va fi atacată în instanță.

Pe de altă parte, într-un live realizat recent, Victoria Lungu declara că a primit deja o cerere în judecată de la Iurie Mărgineanu, soțul lui Nelly Ciobanu, menționând că este acuzată că ar face bani pe numele celor trei cântărețe.

Articole asemănătoare

Back to top button