image
Sursa foto: Facebook/Catalin Lungu

Premieră astăzi, la Jurnal TV: Urmăriți prima ediție la TV a îndrăgitului proiect de umor „Zero Doi”

Telespectatorii noștri sunt în avantaj, în această toamnă. Echipa de creație a postului nostru de televiziune a pregătit un nou produs - „Zero Doi”, un proiect de umor, care presupune o bună dispoziție în fiecare zi de vineri, de la ora 21.00. „Sperăm să fie distractiv, dar și calitativ”, a precizat cofondatorul emisiunii, actorul Cătălin Lungu.

„Este un produs de umor, comedie, sperăm să fie distractiv și pe alocuri calitativ. E o emisiune alcătuită din sketch-uri, parodie de regulă facem noi, există și mici excepții pe acolo. Avem și niște surprize pe care care oamenii nu le-au văzut pe net și le avem aici la TV”, afirmă actorul Cătălin Lungu, co-fondator al proiectului Zero Doi.

„Avem nouă actori stabili, după care mai sunt câțiva actori pe care îi invităm la unele sketch-uri, noi fondatorii proiectului eu și Radu Șarbei și de acum toată echipa Jurnal TV care ne ajută. Acum, venind la TV, încercăm să aducem personaje pentru toată lumea, inclusiv tineri, inclusiv pentru cei mai în etate”, a adăugat Cătălin Lungu.

Prima ediție a emisiunii „Zero Doi” va fi pusă pe post astăzi,

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: