image
Sursa foto: captură video

Arme pneumatice și mai multe pungi cu marijuana, ridicate de la domiciile unor bărbați din Chișinău; Ce riscă indivizii

Cinci bărbați, originari din municipiul Chișinău, cu vârstele cuprinse între 20 și 32 de ani, unii dintre ei fiind anterior condamnați pentru comercializarea marijuanei, au fost reținuți de polițiști.

Forțele de ordine au documentat timp de o lună, activitatea infracțională a mai multor grupări suspectate de cultivarea plantelor de cânepă, prelucrarea și comercializarea marijuanei crescute în condiții de laborator.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, precum și în locurile de depozitare a drogurilor, au fost depistate și ridicate două arme pneumatice, plante de cânepă, mai multe pungi cu marijuana, masa totală fiind de aproximativ 3 kg.

Drogurile erau vândute de la 100 până la 200 de lei per gram. Astfel, dacă aceștia își realizau scopul criminal urmau să obțină un venit de aproximativ 300 000 – 600 000 de lei.

Actualmente, două persoane au fost arestate pentru 30 de zile, iar alte trei sunt cercetate în stare de libertate. În cazul în care le va fi demonstrată vina, aceștia riscă o pedeapsă penală sub formă de închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: