„Oamenii „Moldovagaz”, 21 de ani de dedicație”

În urmă cu 21 de ani, „Moldovagaz” și-a pornit activitatea în Republica Moldova. Pe parcursul a două decenii, oamenii angajați în această companie au dat dovadă de profesionalism și dedicație, au demonstrat că pot asigura confortul cetățenilor și oferă servicii de cea mai bună calitate, aliniindu-se la standardeleinternaționale. Iar drept dovadă, sunt cifrele, în ultimii 10 ani a fost triplată lungimea conductelor de distribuție către consumatorii finali de gaze naturale, care a atins cifra de 22 de mii de km. Iar construcția conductei magistrale Tocuz – Căinari – Mereni, este o realizare de importanță națională, îndeplinind un alt obiectiv de bază al companiei.

Foto: Oamenii Moldovagaz

La cei 21 de ani, principalul furnizor de gaze din țară, a lansat campania „Oamenii „Moldovagaz”, 21 de ani de dedicație”. Cu această ocazie, cei mai buni angajați și specialiști au fost prezentați publicului larg, unde au împărtășit din experienața de a munci într-o companie națională, dar și despre provocările pe care le-au depășit împreună datorită faptului că sunt o echipă unită, devotată și cu experiență.

Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”, este sigur că scopurile unei companii pot fi îndeplinite doar dacă se investește în angajați, în oamenii care zi de zi stau de serviciu pentru a asigura confortul consumatorului. Iar „Oamenii Moldovagaz” generează idei, obțin rezultate și mereu își propun scopuri noi. Vadim Ceban spune că „Moldovagaz”, în viitorul apropiat, are drept obiectiv să „înverzească” flota de autobuze și autospeciale din Chișinău, susținând primăria municipiului, în acest context: „Alimentarea cu gaze naturale a transportului public municipal va avea beneficii ecologice și economice, prețul unui metru cub de gaze naturale comprimate fiind de 2 ori mai mic decât al unui litru de motorină.”

Împreună cu o echipă experimentată, cu idei inovative, „Moldovagaz” a reușit să organizeze un sistem de transmitere a datelor de la distanță. Iar datorită acestui proiect, s-a economisit timpul și s-a asigurat confortul consumatorului „La cei 21 de ani de activitate consumatorul este și va fi principala prioritate a companiei. Iar clientul este mulțumit, atunci când angajații își îndeplinesc misiunea cu professionalism și dedicație. Lucruri pe care ”oamenii Moldovagaz”, le fac necondiționat. Vreau să felicit din tot sufletul întreaga echipă cu ocazia sărbătorii profesionale — Ziua lucrătorului din sistemul de gaze! Împreună, zi de zi, reuşim să identificăm soluţii pentru a rezolva rapid şi eficient sarcini complexe”.

Am toată consideraţia pentru munca voastră, dedicaţia şi profesionalismul de care daţi dovadă! Vă mulţumesc!


// console.log('no ads situation')