Echipa Partidului „Șor” a dat în exploatare sistemul de iluminat stradal în s. Fedoreuca, raionul Orhei

Încă o localitate din raionul Orhei dispune de sistem modern de iluminare publică stradală datorită echipei lui Ilan Șor. Este vorba de satul Fedoreuca, com. Ciocâlteni, unde echipa Partidului „Șor” a finalizat un proiect în acest sens. Recent, în localitate a avut loc o ceremonie festivă cu ocazia inaugurării sistemului de iluminat la care au participat localnici, funcționari locali și raionali, precum și deputați.

Foto: partidulsor.md

La Fedoreuca au fost montate o rețea electrică cu lungimea de trei kilometri și peste 110 de becuri de tip LED. Punctul de transformare a curentului a fost modernizat.

Într-o adresare către locuitorii din Fedoreuca, liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor a menționat că cei patru ani de mandat ai primarilor din partea Partidului „Șor” au o agendă exactă pentru implementarea diferitor proiecte.

„În cei patru ani de mandat ai primarilor noștri ne-am propus să implementăm mai multe proiecte. În acest an realizăm proiecte ce țin de iluminatul public și terenurile de joacă, anul viitor vom continua cu proiecte de infrastructură rutieră, vor urma alte proiecte de dezvoltare. Eu cred că peste patru ani nu ne va fi rușine să-i privim în ochi pe cetățeni”, a menționat Ilan Șor.

Liderul Partidului „Șor” a dat asigurări că astfel, pas cu pas, echipa sa va construi o Moldovă puternică și prosperă.

Sătenii din Fedoreuca au fost felicitați și de Marina Tauber, vicepreședinta Partidului „Șor”.

„Acum vă veți bucura de iluminat stradal. Vor fi iluminate și străzile tuturor localităților din raionul Orhei în care vom implementa proiecte similare. În total, în acest an, datorită echipei noastre peste o sută de localități din țara noastră vor avea sisteme moderne de iluminat”, a spus deputata Marina Tauber.

Vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „Șor”, deputata Violeta Ivanov a afirmat că planul de iluminare publică totală a raionului Orhei este tot mai aproape de finalizare.

„Încă un sat cu sistem de iluminat public stradal echivalează cu încă un pas făcut spre o viață mai bună. Pe harta raionului Orhei s-a mai aprins o luminiță. Orhei devine cel mai iluminat raion din țară, grație proiectului lui Ilan Șor. Noi am promis că în acest an vom ilumina peste o sută de localități unde primari sunt reprezentanții formațiunii noastre și vom realiza acest obiectiv”, a menționat Violeta Ivanov.

„Minunea care se petrece în raionul Orhei, toate amplele transformări de la noi, se datorează în mare parte personal lui Ilan Șor. Echipa Partidului „Șor” se consolidează, iar rândurile formațiunii cresc. Victoriile noastre abia urmează”, a declarat Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei.

Deputatul Igor Himici a menționat că prin realizarea proiectelor echipa Partidului „Șor” nu urmărește să acumuleze dividende politice.

„Niciunul din proiectele pe care le-a implementat echipa noastră nu urmărește scopuri politice. Formațiunea noastră lucrează în beneficiul tuturor cetățenilor, noi nu împărțim cetățenii pe culori politice, în cei de dreapta sau cei de stânga. Noi lucrăm pentru Republica Moldova”, a spus deputatul.

Pentru anul curent, echipa Partidului „Șor” și-a propus să implementeze proiecte de iluminat public în peste o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile raionului Orhei. Deja au fost date în folosință proiecte de iluminat stradal în zeci de comune și sate din raionul Orhei, dar și în localități din alte raioane ale țării. De Ziua Independenței, echipa Partidului „Șor” a dat în folosință sistemul de iluminat public stradal din orașul Taraclia.


Pub