(video) Ar fi încercat să violeze o bătrână de 85 de ani în parcul Valea Tradafirilor. Suspectul - un tânăr de 30 de ani din capitală, reținut

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru tentativă de viol.

Foto: poliția capitalei

Potrivit poliției, incidentul a avut loc în dimineața zilei de 16 august. O femeie de 85 de ani a alertat poliția, comunicând că a fost victima unei tentative de viol în timp ce se plimba prin parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica din Chișinău.

Din spusele acesteia, un individ a agresat-o și, prin constrângere fizică, ar fi încercat să întreție relații sexuale cu ea. Tentativa a eșuat datorită faptului că a intervenit un trecător iar suspectul a fugit într-o direcție necunoscută.

Poliția l-a identificat în scurt timp pe presupusul infractor, acesta fiind reținut și escortat la inspectorat.

Mai mult, potrivit poliției, individul nu este la prima abatere de la lege. Acesta a fost anterior judecat pentru infracțiuni analogice, dar și tâlhării, jafuri, furturi, etc.

În cadrul acțiunilor procesual-penale, suspectul și-a recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de viol, infracțiune care, conform legislației, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.


Pub