(video) Cleopatra Stratan și Edward Sanda, provocați să se sărute public, în direct. Cum au reacționat tinerii îndrăgostiți

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au apărut într-o emisiune televizată, unde au fost provocați să se sărute pentru prima oară în public, pentru a demonstra că sunt un cuplu, la insistența fanilor. Aceștia au dezvăluit povestea lor de dragoste, dar și ce planuri de viitor au, scrie SHOK.md.

Recent, cei doi au apărut în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, la Pro TV Plus, și au dat mai multe detalii din viața lor.

„Am început relația la sfârșitul lunii februarie. Până atunci eram foarte buni prieteni, de studio. Însă a început carantina și a trebuit să stăm despărțiți. Dar ne-am oficializat. Am zis că avem foarte multe lucruri în comun, o conexiune foarte puternică și foarte strânsă și ne-am dat seama că noi suntem făcuți unul pentru celălalt”, au mărturisit ei.

Ambii declară că au găsit persoana cu care ar dori să petreacă tot restul vieții. „Eu știu clar că ea e fata alături de care vreau să-mi petrec tot restul vieții”, a zis Edward, iar Cleopatra nu a întârziat să adauge: „Și eu la fel știu că el e bărbatul vieții mele”.

Ce au dezvăluit cei doi despre o eventuală căsătorie, dar și despre faptul dacă locuiesc sau nu împreună și cum au răspuns provocării fanilor de a se săruta live, în timpul emisiunii, citiți pe SHOK.md.


Pub