Transformări la UTM. Patru săli de curs au fost renovate și dotate cu 50 de calculatoare în urma unui parteneriat cu CRUNCHYROLL

utm3

Patru săli de curs de la Universitatea Tehnică a Moldovei au fost renovate. Este vorba despre sălile de calculatoare din demisolul Facultăâii Calculatoare, Informatică și Microelectronică a UTM, elaborate și dezvoltate cu dedicație ani în urmă pentru studenții anului întâi.

În timp, sălile au devenit punctul de pornire al tinerilor în studiul artei programării, proiectării grafice la calculator, modelării mișcărilor mecanice. Acum, acest spațiu s-a renovat integral și s-a echipat cu un sistem de ventilare profesionist, cu mobilier în cadrul parteneriatului cu Ellation (actual Crunchyroll Moldova), iar chiar acum se instalează circa 50 de calculatoare noi pentru a vă oferi condiții moderne de studii!

„De-a lungul anilor, am avut onoarea să regăsim numele acestui bun prieten și partener printre participanții și susținătorii diverselor acțiuni de amploare organizate de UTM, cum ar fi Programmers’ Day, Industrial Suppliers & Engineering Forum, ICT Career Orientation, ICT Job Shop, summitul «MOLDOVA ICT», Ziua IT-istului la UTM etc. Acum, când Ellation a devenit Crunchyroll, sperăm la o nouă consolidare a implicării companiei și în parteneriatul cu UTM, și suntem siguri că în viitorul apropiat, cu ajutorul acestui partener strategic, demisolul FCIM va fi de nerecunoscut!”, scrie prorectorul UTM, Dinu Țurcanu.

Mai multe detalii despre proiect găsiți aici.

###

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente