Igor Dodon: Staff-ul electoral al PSRM pentru prezidențiale activează de câteva luni

Staff-ul electoral al Partidul Socialiștilor activează de câteva luni. Declarațiile au fost făcute de către președintele Igor Dodon în cadrul unui interviu de la Europa Liberă. Potrivit acestuia, chiar dacă nu este un candidat concret, staff-ul electoral lucrează activ.

Foto: UNIMEDIA

„Staff-ul electoral pentru prezidențiale activează de câteva luni, zilnic, săptămânal, a rămas să decidem cine e candidatul. Orice decizie poate fi luată la timpul potrivit. Timp până pe 11 septembrie. Și aici nu are nimic cu faptul că nu ne-am determinat. Săptămâna viitoare, când va fi ultima când se va poate înregistra grupul de inițiativă, se va anunța cine va fi candidatul din partea staff-ului care activează. Acum am alte griji”, a punctat Dodon.

Candidatura sa la prezidențiale depinde ce ar putea soluționa în al doilea mandat, spune Igor Dodon. „O bună parte ce mi-am pus ca scop în prima parte, social, mai multe lucruri, ele au fost lansate. Pe mine m-ar interesa mai multe lucruri – reunificarea țării. Pentru un așa obiectiv, în caz că voi înțelege că sunt șanse, voi mișca lucrurile mai repede. Igor Dodon de acum este diferit de Igor Dodon din 2016”, a subliniat președintele.

Igor Dodon spune că dacă va candida, are toate șansele ca să câștige. „Evident că acesta va fi ultimul mandat, atunci, evident că îți pui alte obiective. Nu cum să arăți mai bine, apar lucruri mai strategice. Anul trecut când l-am dat jos pe Plahotniuc, eu cred că atunci s-a manifestat omul de stat și nu omul politic”, a conchis acesta.

Amintim că mai multe partide au înregistrat la CEC grupurile de inițiativă pentru a strânge semnături.


Pub