Fast and Furious printre morți. Un șofer beat, reținut după ce a făcut drift printre morminte într-un cimitir din Briceni

Un șofer beat, reținut după ce a făcut drift printre morminte într-un cimitir din Briceni. Totul s-a întâmplat azi noapte în jurul orei 19:00 în satul Caracușenii. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al IP Briceni.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit sursei, ulterior, în timpul documentării cazului conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani a fost stabilit la domiciliu, iar unitatea de transport de model VAZ fiind parcată lângă gospodăria sa.

Șoferul fiind în stare de ebrietate avea un comportament agresiv, înjura cu cuvinte necenzurate în adresa angajaților poliției, ulterior fiind escortat la IP Briceni pentru documentarea cazului.

În urma testării cu alcotester-ul Drager, în aerul expirat de bărbat s-a stabilit 1,04 mg/l alcool.

Din declarațiile sale, șoferul spune că a consumat băuturi spirtoase după comiterea accidentului.

Dacă va fi găsit vinovat, conducătorul auto riscă să fie sancționat pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră soldată cu deteriorarea neînsemnată a bunurilor și riscă sancțiune pentru părăsirea locului producerii accidentului rutier, fiindu-I aplicată o amendă de la 40 la 50 unități convenționale sau arest pe un termen de la 7 la 10 zile.

Accident / Sursa:UNIMEDIA
Accident / Sursa:UNIMEDIA


Pub