Pavel Filip și Maia Sandu s-ar fi întâlnit pentru a discuta demiterea actualului Guvern. Reacția PAS

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, ar fi avut o întrevedere pentru a discuta demiterea Guvernului, susține deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea. La rândul său, Maia Sandu a declarat că aceste „acuzații” din partea socialiștilor nu sunt decât niște conspirații.

Foto: UNIMEDIA

„Pavel Filip a avut recent câteva întâlniri cu ambasadorii UE și SUA. Astăzi s-a întâlnit cu Maia Sandu în parlament. Se pare că democrații își încep propriul joc care vizează demisia guvernului lui Ion Chicu și formarea unei noi majorități parlamentare. Mai mult, declarația președintelui țării despre necesitatea dizolvării parlamentului îi sperie pe democrați. Cu toate acestea, există o problemă. Sandu va face tot posibilul pentru a dizolva parlamentul. DPM pentru ea sunt doar idioți utili pe care îi va arunca imediat după prezidențiale”, a declarat deputatul Țîrdea pe canalul său de Telegram.

Acesta a adăugat că Maia Sandu „vrea să-și lărgească fracțiunea, nu să împartă puterea cu Dumnezeu știe cine. Deși, poate ni s-a părut și nu există niciun joc?”

Solicitată de UNIMEDIA, purtătoarea de cuvânt a PAS, Aurica Rusnac Jardan, ne-a confirmat faptul că întrevederea dintre Pavel Filip și Maia Sandu a avut loc.

„Suntem într-o situație economică și socială dificilă și comunic cu diferite partide despre situația catastrofală din țară. Am vorbit cu domnul Filip. Nu am ce ascunde de la oameni. Aceste acuzații de la socialiști cu privire la așa-numitele conspirații despre demisii de Guvern demonstrează un singur lucru – Dodon și socialiștii au adus țara în faliment, recunosc că nu mai controlează situația în țară și că nu mai pot face nimic și sunt gata să dea bir cu fugiții”.

Liderul PD nu a venit deocamdată cu o reacție.


Pub