image
Sursa foto: INSP

Peste 300 de șoferi au fost trași pe dreapta în această dimineață la ieșirea din Chișinău: Ce sancțiuni au fost aplicate

Dimineață cu ghinion pentru zeci șoferi șoferi. Doar în primele ore, circa 300 de șoferi au fost trași pe dreapta de ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP la ieșirea din oraș, pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani al capitalei. Dintre aceștia, 50 s-au ales cu procese verbale pentru mai multe încălcări.

Printre conducătorii auto opriți pentru verificări, 53 au fost depistați că s-au eschivat de la plată, după ce au încălcat regulile de circulație.

Potrivit INSP, 26 de șoferi au fost sancționați pentru că au depășit limita de viteză, 18 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, 53 de conducători auto au primit citaţii privind prezentarea la SMDTR al INSP, iar doi șoferi au rămas fără plăcuțe de înmatriculare a mașinii pentru că le-au reutilat fără autorizația poliției.

Totodată, în trafic au fost depistați și șoferi care au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor, alții exploatau vehiculele care nu a fost asigurate de răspundere civilă în modul stabilit, dar și dintre cei care circulau fără a avea cuplată centura de siguranță.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP menționează că, astfel de acțiuni de responsabilizare a conducătorilor auto vor continua și în următoarele zile.

INSPINSP

Noutăţile partenerilor

comentarii: