image
Sursa foto: Getty Images

Georgina Rodriguez și Ronaldo au provocat indignare în Spania, cu cele mai recente imagini

Cristiano Ronaldo (35 de ani) și iubita sa, Georgina Rodriguez (26 de ani), au ținut o petrecere controversată în miez de noapte, înainte ca fotbalistul lui Juventus să meargă la naționala Portugaliei, care începe meciurile în Liga Națiunilor.

Cei doi au postat pe Instagram imaginile de la petrecerea ținută pe o plajă de lux, alături de câțiva prieteni.

Georgina și Cristiano au mâncat homar, au băut vin și au dansat pe muzica live, într-unul dintre cele mai romantice momente pe care cuplul le-a făcut publice.

Iberica a purtat un inel uriaș, semn că zvonurile din ultima perioadă, cum că cei doi s-au logodit și urmează să organizeze nunta, sunt adevărate.

”Viața este mai bună cu cei dragi. Bucură-te de toate momentele, cu dragoste și fericire”, a fost mesajul trimis de Ronaldo.

Georgina Rodriguez a scris, pe contul ei de Instagram, urmărit de peste 20 de milioane de oameni: ”Niciodată nu voi termina să mă îndrăgostesc de tine, Cristiano”.

Totuși, presa din Spania a ”taxat” faptul că la petrecerea organizată pe plajă au fost ignorate toate măsurile de prevenție, în contextul pandemiei de coronavirus.

Niciun invitat nu a purtat mască, iar lumea s-a îmbrățișat, s-a sărutat și a ”bătut cuba”. Nu e prima dată când Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt acuzați că sfidează regulile. În urmă cu câteva luni, ei au fost criticați pentru că au ieșit cu copiii la cumpărături, deși acest lucru era interzis.

”Coronavirusul a intrat în grup”, a comentat un fan supărat pe atitudinea celor doi. ”Pupici și îmbrățișări în vremuri de coronavirus. Foarte potrivit. Distanța socială, vă rog”, a scris altcineva.

Cuplul a petrecut în lux ultimele săptămâni, de când Ronaldo a încheiat sezonul 2019/2020. Georgina și starul lusitan au navigat la Ibiza într-o croazieră de 11 zile, în yacht-ul de 6 milioane de euro.

Cei doi și cei patru copii s-au oprit la St. Tropez, Monaco și Mallorca.

Georgina Rodriguez este, de aproape patru ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Cei doi s-au cunoscut în iunie 2016 la Madrid, unde Georgina lucra într-un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Au dat ochi în ochi, iar spanioloaica spunea că ”a fost dragoste la prima vedere”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: