07:56:55 29.03.2024
Stiri

FOTO // Un crater uriaș a apărut din senin în mijlocul unei străzi aglomerate din Rusia. O familie a scăpat în ultimul moment

Actualitate 03.09.2020 19:57 Vizualizări1513 Autor: Ziarul National
FOTO // Un crater uriaș a apărut din senin în mijlocul unei străzi aglomerate din Rusia. O familie a scăpat în ultimul moment


O familie a scăpat cu doar câteva momente înainte ca mașina în care se afla a fost înghițită de o groapă uriașă care a apărut brusc în mijlocul unei străzi aglomerate din Rusia.

Martorii au spus că roțile frontale ale unui vehicul Lada Largus au rămas blocate într-un crater imens care a apărut la întâmplare în orașul rusesc Astrakhan.



Șoferul și pasagerii, un bărbat, soția și soacra sa, au fost nevoiți să iasă rapid prin ușile din spate ale vehiculului, cu doar câteva momente înainte ca mașina să fie înghițită de asfalt.

Într-o înregistrare video publicată online, mașina poate fi văzută în timp ce este înclinată în gaură, iar apoi cum capota dispare complet, mașina ajungând în sistemul de canalizare.

Roțile mașinii au rămas în aer, șocând trecătorii care se opreau să filmeze întreaga scenă.



Soacra bărbatul a suferit răni minore, primind îngrijiri medicale de la paramedicii chemați la fața locului. Guvernatorul regional, Igor Babushkin, a promis că va despăgubi integral șoferul și că problema va fi rezolvată cât de curând posibil.

În urmă cu o săptămână, o gaură bizară, adâncă de aproape 50 de metri, a apărut în nordul Siberiei, fiind una dintre mai multe cratere care au apărut în țară în ultimii ani.

Oamenii de știință sunt de părere că găurile misterioase sunt un semn al schimbărilor climatice și apar pe măsură ce permafrostul se topește, potrivit Daily Star.

„Ce am văzut astăzi este uimitor. Acestea sunt forțele colosale ale naturii”, a declarat dr. Evgeny Chuvilin, cercetător coordinator la Institutul Skolkovo pentru Știință și Tehnologie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md