Endava angajează! Vezi pozițiile vacante și înfruntă o nouă provocare în cariera ta

main photo (2)

Una dintre cele mai mari companii IT din Moldova derulează o amplă campanie de angajare a specialiștilor cu diverse niveluri de experiență. Recent, compania a înregistrat o cifră de peste 1 000 de angajați în unitatea de livrare de la Chișinău.

„Întrucât compania se află într-un proces continuu de dezvoltare, căutăm noi coechipieri care să posede aceleași valori care ne ghidează pe noi: grijă, sinceritate, adaptabilitate, inteligență și încredere. Desfășurăm multe proiecte interesante în diverse domenii și avem nevoie de colegi pe care să-i ajutăm să devină cea mai bună versiune a lor”, a declarat Violeta Balan, Recruitment Business Partner, Endava Chișinău.

Iată câteva dintre pozițiile vacante de la Endava:
# Automation/Performance QA Engineer;
# Java Developer;
# Senior DevOps;
# Senior Performance QA Engineer.

Găsește aici lista completă a posturilor vacante la Endava.

Despre companie

Endava este lider în furnizarea serviciilor tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile.

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de plăți, servicii financiare, TMT (tehnologie, media și telecomunicație), bunuri de consum, logistică și medicală.

Endava avea 6 468 de angajați în data de 31 martie 2020 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de peste 3,03 miliarde de dolari pe 17 august 2020.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente