Lilia Grigoroi, profesoara ASEM care, după 10 ani de ezitări, și-a învins frica și a spus „da” unui nou hobby

hippism

Născută în satul Bursuc, raionul Camenca, Lilia Grigoroi a absolvit Facultatea Contabilitate, ASEM, în anul 1993. În prezent este doctoră în economie, specializarea „Contabilitate, audit, analiză economică” (1998), conferenţiară universitară și decana facultății „Contabilitate”.

Autoare a mai multor lucrări de specialitate, studii, sinteze documentare, articole în domeniul contabilităţii publicate în reviste de specialitate, comunicări ştiinţifice prezentate la sesiuni ştiinţifice naţionale sau internaţionale organizate în ţară şi în străinătate, doamna Lilia Grigoroi a mai exercitat funcția de vicepreşedintă a Comisiei de certificare a auditorilor pe lângă Ministerul Finanţelor, președintă a ACAP, membră a Seminarului Ştiinţific de profil „Contabilitate, audit, analiză economică”, membră a Consiliului Facultăţii „Contabilitate”, membră ACAP.

Se zice că toți au un hobby, iar hobby-ul doamnei Lilia Grigoroi s-a lăsat mai greu descoperit, a venit cu frică și emoții, dar a cucerit-o imediat. Este vorba despre hipism – sportul frumuseții și al libertății absolute.

Pasiunea pentru acest sport, mai rar practicat în Republica Moldova, a apărut datorită fiicei sale Alexandra Grigoroi, care practică hipismul de 10 ani și a reușit să obțină rezultate demne de laudă. Tot ea a fost alături de mama sa, în prima experiență, ghidând-o și oferindu-i tot sprijinul și sprijinul de care are nevoie un hipist începător.

Această formă nobilă de sport a minții și a sufletului a fost o adevărată provocare pentru doamna Grigoroi, dar de care s-a îndrăgostit din clipa în care a început să o facă. Puterea, curajul, fidelitatea, prietenia sunt calitățile prin care caii reușesc să impresioneze, probabil acesta a fost și motivul pentru care doamna Lilia Grigoroi s-a atașat de ei, iar conexiunea este întreținută de inteligența emoțională și încredere – componentele unei prietenii frumoase dintre om și necuvântătoare.

Atâta timp cât există oameni, profesioniști dedicați și luminoși la suflet asemeni doamnei Grigoroi, fericirea și frumosul sunt asigurate.


Acest material a fost scris și redactat de echipa ASEM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente