fbpx

video | Dwayne „The Rock” Johnson și familia lui s-au îmbolnăvit de COVID-19. Dezvăluirile actorului

Celebrul actor Dwayne „The Rock” Johnson, soția sa și cele două fiice ale lor s-au infectat cu virusul COVID-19. Într-un filmuleț, starul a dezvăluit acest fapt și a povestit despre perioada în care au fost bolnavi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei patru au fost diagnosticați pozitiv în urmă cu trei saptămâni, însă acum spun că sunt bine. Potrivit actorului, cele două fetițe, de 2 și 4 ani, au avut simptome ușoare, însă el și soția s-au simțit mai rău.

„Pot să vă spun că acesta a fost cel mai dificil și mai provocator lucru pe care a trebuit să îl îndurăm ca familie. Suntem la finalul bolii, suntem de cealaltă parte a ei. Nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși.

Am fost aruncat, lovit, bătut în trecut, însă a fi diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 este mult mai diferit decât a trece peste orice rană cumplită”, a mărturisit fostul luptător de wrestling.

Deși spune că a fost precaut și a respectat regulile pe timp de pandemie, Dwayne „The Rock” Johnson a declarat că – cel mai probabil – a contractat coronavirusul de la niște prieteni apropiați ai familiei. În context, vedeta îi îndeamnă pe oameni să fi atenți chiar și atunci când se întâlnesc cu cei dragi.

„Prioritatea mea primordială a fost întotdeauna să îmi protejez familia. Și să îmi protejez copiii, cei pe care îi iubesc. Mi-aș fi dorit să fiu numai eu cel diagnosticat pozitiv, însă nu a fost așa. A fost întreaga mea familie. Așa că acest lucru s-a simțit ca o lovitură puternică în stomac.

Nu lăsați niciodată garda jos, întăriți-vă sistemul imunitar cu antioxidanți, vitamine și lucruri de acest gen. Purtați mască. Asta este o realitate și este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Este, de asemenea, și cel mai responsabil lucru pe care îl puteți face, nu numai pentru voi, cât pentru familia voastră, pentru cei iubiți, dar și pentru ceilalți oameni din jurul vostru”, a comunicat artistul în cadrul videoului plasat pe Instagram.

Menționăm că Dwayne Douglas Johnson, cunoscut și după numele de ring The Rock, este un actor american și fost wrestler profesionist care a evoluat în WWE. Câștigând 17 titluri de campion în WWE, inclusiv 10 titluri de campion mondial, Dwayne „The Rock” Johnson este considerat unul dintre cei mai buni wrestleri din toate timpurile.

Acesta are 48 de ani și mai este un actor foarte celebru. Recent el a fost desemnat cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Potrivit estimărilor Forbes, el a câștigat 87,5 milioane de dolari între 1 iunie 2019 și 1 iunie 2020, inclusiv 23,5 milioane de dolari pentru thrillerul Netflix „Red Notice”.

Soția artistului este cântăreața Lauren Hashian, în vârstă de 35 de ani, iar fiicele poartă numele de Jasmine și Tiana.

Articole asemănătoare

Back to top button